GÖDÖLLŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2020. szeptember 18., péntek 09:30

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott az “Arbofeszt” a “Szeretjük Gödöllőt” és a “200 fa évente”program
Átadták a Városmarketing Gyémánt Díjakat. A rendezvényen Gödöllő Város Önkormányzatának  három projektje érdemelte ki a Magyar Marketing Szövetség rangos elismerését.
Városmareting Gyémánt Díjat kapott  "márka és identitásépítés, értékesítéstámogató marketingstratégia és program " kategóriában a "Szeretjük Gödöllőt!" program, amelynek keretében gödöllőiek vallottak arról, miért jó itt élni és miért szeretik a várost.
"Városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai" kategóriában a "200 fa évente" program érdemelte ki az elismerést. Az ötéves  program során összesen 1000 fa kerül elültetésre a város közterületein.
"Rendezvény, esemény" kategóriába az Arbofesztet ismerte el  Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerte el a  szakmai zsűri. Az Arbofeszt, ami a helyi fiatalok ötlete és munkája eredményeként jött létre, segíti és erősíti a korosztályok közötti  kapcsolatokat, valamint közelebb hozta a résztvevőket a természethez és felhívta a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.
A díjakat L. Péterfi Csaba, Gödöllő Város Önkormányzatának kommunikációs igazgatója vette át, az Arbofesztet a szervezők részéről Kovásznai-Szász Gergely képviselte.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.