DUNAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2020. december 9., szerda 13:53

Megjelent a Dunakesziről szóló legújabb kiadvány, a Dunakeszi sztorik
Vajon miért íratott Grassalkovich Antal koronaőr, Dunakeszi földesura sírverset egy denevérnek? Megbundázta-e az egyik alagi lóverseny-futamot id. Petanovits József istállótulajdonos? Hogyan teljesítettek a Dunakeszin gyártott vitorlázórepülőgépek egy világbajnokságon? Ki és miért lőtte meg Kittenberger Kálmán Afrika-kutatót a dunakeszi állomáson?
A Dunakeszi sztorik című kötetben 55 ilyen és ezekhez hasonló történetet gyűjtöttünk egy csokorba, amelyeket Nyíri Márton alpolgármester kedves és megmosolyogtató karikatúrái tesznek színesebbé. A 15+ korosztály számára készült kötet célja, hogy izgalmas történetek révén mutassuk be településünk régmúltját, hogy nevettessünk, elgondolkoztassunk, miközben Olvasónk megismeri Dunakeszi történetének egy-egy szeletét. 
A kötet formátuma (A/5) és a sztorik hossza (fél-egy oldal) lehetővé teszi, hogy a történeteket bárhol és bármikor olvasni lehessen (otthon, buszon-vonaton, várakozás közben stb.). A Dunakeszi sztorik megvásárolható Dunakeszi Város Önkormányzatának Ügyfélszolgálatán és a Révész István Helytörténeti Gyűjteményben.
Ára: 1200,- forint.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.