MOSONSZENTMIKLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2021. február 15., hétfő 15:50

Megújul a mosonszentmiklósi polgárőr iroda
A Magyar Falu Program keretén belül a civil szervezetek is pályázhattak különféle az egyesület működését elősegítő tárgyi eszközök beszerzésére, programokra és ingatlanfelújításokra a múlt évben.
A Mosonszentmiklósi Polgárőr Egyesület a Civilek Házában található polgárőriroda nyílászáróinak a cseréjére pályázott, a pályázatot Bedő Csaba polgármester, polgárőr egyesületünk tagja készítette el és adta be. Az egyesület 2020. november 19-i keltezéssel kapott egy levelet a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Kft-től, hogy pályázatunk sikeres volt és az FCA-KP-1-2020/1-000461 azonosítószámon nyilvántartásba vett pályázatuk 2.323.108 Ft támogatást kapott. Ezt követően árajánlatokat kértünk be a munkák elvégzésére. A beérkezett árajánlatok közül az egyesület vezetősége a győri MIP Nyílászáró Kft ajánlatát fogadta el. A munkaterület átadására 2021. január 29-én került sor, a munka befejezése pedig 2021. február 4-én volt.
A Kft. dolgozói kicserélték az iroda összes ablakait és a bejárati ajtót és elvégezték a bontáskor keletkezett hibák kijavítását is. A nyílászárók cserje után az irodák festésére is sor kerül, ebben a polgárőrség saját forrása mellett az önkormányzat is segítséget fog nyújtani.

 

Tengölits Lajosné
elnök

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.