ALSÓMOCSOLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2021. május 5., szerda 10:26

Pályázat Idősgondozásban dolgozók rekreációs táborában való részvételre
Nagy szeretettel hívjuk fel szíves figyelmüket az alsómocsoládi "Őszi Fény" Alapítvány az idősgondozásban dolgozó kollégák rekreációs táborában való részvételét biztosító pályázatára!

 Az “Őszi Fény” Alapítvány 2006-ban alakult az alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthonában élő nyugdíjasok hozzátartozóinak kezdeményezésére. A szervezet elsősorban a bentlakók testi, lelki, szellemi és kulturális igényeinek kielégítésére, valamint az idősek otthonának fejlesztésére jött létre.

 Az Alapítvány tevékenységének célcsoportját az időskorúak képezik, azonban az ő jóllétük elengedhetetlen a velük foglalkozók, őket ellátó és gondozó dolgozók jólléte nélkül. Ezért jelen pályázattal az idősgondozásban dolgozók rekreációjához szeretnénk hozzájárulni.

 Ezért az "Őszi Fény" Alapítvány pályázatot ír ki azoknak az idősgondozásban dolgozóknak, akik úgy érzik, hogy testi, lelki, mentális egészségüknek jót tenne egy 3 napos kikapcsolódás, feltöltődés a festői szépségű Baranya megyei kis faluban, Alsómocsoládon.

 Ezzel a gesztussal szeretnénk megbecsülésünket kifejezni és elismerni azt az erőn felüli munkát, melyet a pandémiás időszakban időseinkért, szeretteinkért végeznek!

 Pályázat benyújtási határideje: 2021. május 25.

 Részletes információ a mellékelt felhívásban illetve a csatolt linken található!

 

 



1 csatolt dokumentum Pályázati felhívás
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.