GYÁL VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2021. augusztus 25., szerda 13:22

Gyál Város Önkormányzata közel 53 millió forinttal támogatja a gyáli óvodás és iskolás korú gyermekeket nevelő családokat
Gyál Város Önkormányzata óvodakezdési csomaggal támogatja az óvodát kezdő gyermekeket nevelő családokat, illetve iskolakezdési csomag keretében az elsőtől nyolcadik évfolyamos diákok számára ingyenesen biztosítja a taneszközöket.
A támogatásban egyaránt részesülnek a gyáli intézménybe járó, és a nem gyáli intézménybe járó, de gyáli állandó lakóhellyel rendelkező gyermekek is.
A Gyáli Élet Program részét képező Gyáli Óvodakezdési Programot és a Gyáli Iskolakezdési Programot Gyál Város Önkormányzata saját forrásból finanszírozza. Idén a 300 db óvodakezdési csomag és az 1950 db iskolakezdési csomag bruttó 30 millió forintot jelentett a város költségvetésében. A csomagokra jogosult családok az önkormányzati támogatással közel 53 millió forintot takaríthattak meg, figyelembe véve a csomagok piaci értékét. A 2017-ben bevezetett Gyáli Élet Program elemeiről részletes információk olvashatók Gyál város honlapján: www.gyal.hu/gyalieletprogram/.

3 csatolt kép Gyáli Óvodakezdési ProgramGyáli Iskolakezdési ProgramGyáli Élet Program
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.