PUSZTAFÖLDVÁR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2021. december 16., csütörtök 09:28

A TOP.1.1.3-15-BS1-2016-00001
A TOP.1.1.3-15-BS1-2016-00001 kódszámú pályázat záró beszámolója

Az 5919 Pusztaföldvár Jókai u. 1. szám (hrsz.: 347) alatt található épület felújítása a TOP-1.1.3-15-BS-1-2016-00001 kódszámú pályázati felhívás szerinti „Helyi piac kialakítása Pusztaföldváron” elnevezésű projekt keretében megvalósult. Az épületre a hasznosítás érdekében Pusztaföldvár Községi Önkormányzat az akkori tulajdonossal bérleti szerződést kötött, majd megvásárolta. A viszonylag nagy fesztávú, és nagy belmagasságú épület alkalmas volt üzlethelyiségek kialakítására, ez a rendszerváltozás után meg is történt, a kialakított helyiségeket helyi kisvállalkozások bérleték ki, főként valamilyen termék árusítása érdekében. Ugyanezen elv alapján került felújításra az épület, amely most már a belső helyiségekben, és az udvaron kialakított pavilon alatt is alkalmas árusításra. Az udvari árusító helyek a minimálisan szükséges alap infrastruktúrával, plusz szolgáltatásként pedig külön zárható szekrényekkel vannak ellátva. Valamennyi árusító hely gépjárművel könnyen megközelíthető.
A telken belül 5 férőhelyes parkoló került kialakításra, illetve a korábban udvari wc-ként működő helyiség helyére fedett kerékpár tároló épült. A tetőre a főépület áramellátását szolgáló napelemek felhelyezésre kerültek.
Az eredeti elképzelés szerint, hogy az épület piac, piaccsarnok funkciót lásson el, teljes körűen megvalósult, az udvari rámpa, a mozgáskorlátozott mosdó beépítése, az új vizesblokk beépítése megtörtént, és a követelményeknek minden szempontból megfelel.

1 csatolt dokumentum Záró beszámoló
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.