BUDAPEST FŐVÁROS VII. kerület - Erzsébetváros Önkormányzata
2023. március 21., kedd 10:45

Erzsébetváros segít – 10 000 forintos ajándékutalvány húsvét alkalmából!
Erzsébetváros gondoskodó kerület – számunkra ez egy értékválasztás és egyben kifejezése annak, hogy közösségünk tagjai a bajban is számíthatnak ránk. A karácsonyi ajándékutalványok után újra döntött a képviselő-testület, és húsvét előtt ismételten támogatja a kerületben lakó rászorulókat, a gyermekes családokat és a nyugdíjasokat.
 
Erzsébetvárosban úgy gondoljuk, hogy segítséget kell nyújtani azoknak, akik nehezen tudnak lépést tartani a folyamatosan növekvő árakkal, különösen az élelmiszerárakkal. Ezért húsvét előtt 10 000 forint értékű ajándékutalvánnyal szeretnénk megkönnyíteni a mindennapokat és szebbé tenni az ünnepet számukra.
 
Ezzel is azt akarjuk kifejezni, hogy az idősek, a gyermekes családok, a megváltozott munkaképességűek és a fogyatékossággal élők is számíthatnak ránk, hogy egy olyan közösségnek a tagjai, amely gondoskodik róluk.
 
Ezért ajándékutalvánnyal lepjük meg:
a 60 év feletti nyugdíjasokat,
a 65 év felettieket,
a gyermekes családokat (gyermekenként),
a megváltozott munkaképességűeket,
a fogyatékossággal élőket.

Napjainkban még jobban felértékelődik a szolidaritás, ami önkormányzatunk egyik alapértéke, ezért a jövőben is minden tőlünk telhető módon segíteni fogjuk a nehéz helyzetbe került erzsébetvárosiakat.
 
Niedermüller Péter
polgármester

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.