Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége
2010. október 14., csütörtök 14:10

Az 1990 – 2010 között szolgáló polgármestereket köszönti a TÖOSZ
A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége elnöksége az 1990-ben, a legújabb kori magyar önkormányzati rendszer létrejöttében településpolitikusként eredményesen részt vevő, és a választópolgárok bizalmából legalább öt választási cikluson keresztül polgármesterként települése szolgálatában álló személyeket köszönti Budapesten, a Főváros Önkormányzatának Közgyűlési Dísztermében 2010. október 19-én (kedd) 11 órai kezdettel.

A rendezvényre meghívást nyert az érintett 282 TÖOSZ tagtelepülés polgármestere, a társszövetségek elnökei, az Országgyűlés és a kormány képviselői, valamint a szövetség szakértői.

Az ünnepség Tarlós István újonnan megválasztott főpolgármester, mint házigazda köszöntőjével kezdődik, majd Molnár Gyula TÖOSZ elnökként elköszön.

A fórumon Kökényesi József tudományos kutató, TÖOSZ szakértő tekint vissza az elmúlt 20 év magyar önkormányzati rendszerére, majd a résztvevők hozzászólásaira kerül sor.

Az ünnepélyes esemény az érintettek részére történő emléklapok átadását követően dr. Schmitt Pál köztársasági elnök videoüzenetével zárul.

Az 1990 – 2010 között szolgáló polgármestereket köszöntő ünnepi rendezvény sajtó nyilvános. 
 


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.