Önkormányzati sajtószolgálat
MTI - hírügynökség
2015. március 1. vasárnap
Hírek témák szerint

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2013. január 27., vasárnap 12:13

Szociális üdülési pályázatok
Szociális üdülési pályázatok nagycsaládosok, nyugdíjasok, fogyatékkal élők számára, táborozási, kirándulási lehetőségek gyerekeknek, iskolai csoportoknak. Az idén is folytatódik az Erzsébet-program. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2013-ra vonatkozóan 2,5 milliárd forint értékű üdülési támogatásról döntött; 1,1 milliárd forint értékben szociális üdülési pályázatokat, 1,4 milliárd forint értékben elsősorban gyermekek számára meghirdetett táborokat, valamint kirándulásokat finanszíroznak a program keretében. Ez utóbbiak szervezésébe a József Attila Általános Iskola is bekapcsolódik.
A tavalyi évhez hasonlóan szociális üdülésre pályázhatnak a nagycsaládosok, a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők. Új kiírások is megjelentek az egészségügyi ellátórendszer, az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott, a Magyar Államvasutak Zrt. és annak többségi tulajdonában lévő vállalatok, illetve a honvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai, kormánytisztviselői, közalkalmazottai és munkavállalói számára.
A pályázatok kizárólag a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ honlapon  elérhető elektronikus adatlap kitöltésével nyújthatók be. A pályázatokkal kapcsolatos részletes tájékoztatást, pályázati leírásokat, jelentkezési lapokat is a megadott honlapon találhatják az érdeklődők.
Az egyes pályázatok 2013. január 15. napjától nyújthatóak be, elektronikus úton, a www.erzsebetprogram.hu honlapon található pályázati adatlapokon.
A pályázatok elbírálása változatlanul automatikus, azaz a keretösszeg kimerüléséig, aki megfelel a feltételeknek, az sikeres pályázóvá válik, így fontos, hogy minél gyorsabban jelentkezzenek a pályázók. A minimális önerő 1000 forint, de a legmagasabb kategóriában is csak 10 000 forint.
A József Attila Általános Iskola ebben az évben is bekapcsolódik az Erzsébet tábor programba, amelyről a szülőket is tájékoztatták. Nyertes pályázat esetén a jelentkező gyerekek hat napot tölthetnek el három helyszín egyikén (Balatonberény, Fonyódliget, Fadd-Dombori), az egy főre jutó összjövedelemtől függően 2.000 vagy 10.000 forint befizetése és az útiköltség vállalása mellett.
Osztálykirándulások szervezésére is nyújt be pályázatot az oktatási intézmény. Az ugyancsak támogatott kirándulási lehetőségekről a jövő hét elején tájékoztatják majd a helyi általános iskola diákjait és szüleiket.
Herbály Jánosné
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Önkormányzati érdekszövetségek hírei
Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Magyar Önkormányzatok Szöv...
2015. február 20., péntek 14:07
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2015. február 20-án, Gödöllőn megtartotta az önkormányz...
A MÖSZ és a TÖOSZ közös nyilatkozata az ingyenes óvodai étkezt...
2015. február 13., péntek 10:04
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖO...
BÖSZ közlemény M0-as fizetőssé tétele
2014. december 12., péntek 10:45
KÖZLEMÉNY
                                              
 
A Budapesti Önkormá...
Belügyminisztérium hírei
Közlemény
2010. július 23., péntek 15:49
A belügyminiszter 2010. július 22-ei, a működésképtelen helyi önkormányzatok támogatásáról szóló ...
A megszűnt Önkormányzati Minisztérium archív hírei
Az önkormányzati rendszer átalakításáról, az önkormányzatokat ...
2010. június 28., hétfő 17:02
Az új kormány önkormányzatokat érintő elképzeléseiről esett szó az ETK Önkormányzati Klub legutób...
Kormányzati segítség a zempléni településeknek
2010. május 13., csütörtök 11:29
Dr. Pataki István, az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkára és dr. Hoffmann Imre, az Ország...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.