Önkormányzati sajtószolgálat
MTI - hírügynökség
2024. április 28. vasárnap
Hírek témák szerint

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2023. november 20., hétfő 14:43

Különleges, divatbemutatóval egybekötött, ünnepélyes esemény keretében mutatták be Mátészalka Város megújult arculatát
Mátészalka, 2023. 11. 20.  I  Mátészalka Város Önkormányzata büszkén jelentette be, hogy a város arculata teljes megújuláson esett át, melyet egy különleges divatbemutatóval egybekötött ünnepélyes esemény keretében mutattak be a nagyközönségnek. 
A megújult arculat bemutatására 2023.11.20-án került sor a mátészalkai Szatmári Múzeumban, ahol Dr. Hanusi Péter, Mátészalka város polgármestere, valamint a projektben részt vevő koncepció-alkotók és tervezők is részt vettek. Az eseményen a helyi közösség tagjai mellett megyei és országos médiaképviselők is jelen voltak. 
"Az arculat megújítás célja, hogy modern, mégis hagyománytisztelő megjelenést biztosítson Mátészalka városának. Az új arculatban a város történelmi és kulturális örökségét ötvözték a modern design elemeivel. Az újratervezett logó, a frissített színvilág, a logóban megjelenített városi jelképek mind azt a célt szolgálják, hogy Mátészalka dinamikus, fejlődő városként jelenjen meg a régióban és az országban" - mondta el a bemutatót követően Dr. Hanusi Péter polgármester. 
A bemutató rendezvény során a résztvevők elsőként találkozhattak a megújult arculattal a Szatmári Múzeumban felállított világító popup falon. A logóban használt új design elemek rendhagyó divatbemutató keretében, helyi fiatal modellek közreműködésével, egyedileg gyártott ruhadarabokon kerültek bemutatásra. A rendezvény emellett színes kulturális programot is kínált, beleértve helyi művészek, népművészek előadásait, kézműves termékek bemutatóját és helyi gasztronómiai különlegességek kóstolóját. 
Az esemény záró elemeként a résztvevők tanúi lehettek, amint nyilvánossá váltak a város új – Mátészalka - A Fény városa névre keresztelt – Facebook  , Instagram   és YouTube  közösségi média csatornái. A platformok elindítása a filmes berkekben használatos csapó jelzésre történt meg. Az online közösségi platformok távlati célja, hogy megmutassák és népszerűsítsék szélesebb körben is a város értékeit, rendszeres tartalomkészítéssel informálják a követőket a városban megvalósuló programokkal és fejlesztésekkel kapcsolatban. 
Mátészalka Önkormányzata köszönetet mondott minden résztvevőnek és támogatónak, akik hozzájárultak a város arculatának megújításához. 
"Biztosak vagyunk abban, hogy ez az új megjelenés hozzájárul városunk további fejlődéséhez, és még vonzóbbá teszi azt mind a helyi lakosok, mind a városunkba látogatók számára. A Facebook és Instagram oldalaink első 300 követője között a ma bemutatott darabok közül fogunk kisorsolni egyet, úgyhogy mindenkit arra kérünk, hogy kövessen, kedveljen és iratkozzon fel!" – ezzel a gondolattal zárta az eseményt Dr. Hanusi Péter, Mátészalka polgármestere.

Fotó: Lakatos Gergely
Képen: a logó megújításában részt vevő csapat és helyi iskolák diákjai, mint az új logóhoz kapcsolódó divatbemutató "modelljei"   
További információk:


Dr. Vizler Mónika
Polgármesteri kabinetvezető
Mátészalka Város Önkormányzata
+36-44-501-395;

 


2 csatolt kép varoslogo_bejelentes1dr_hanusi_peter_koszonto
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Önkormányzati érdekszövetségek hírei
Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozója
2018. június 28., csütörtök 12:56
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége    2018. június 29-30-án  Gödöllőn rendezi meg a
 Magya...
TÖOSZ állásfoglalás a 2018. évi központi költségvetésről
2017. május 26., péntek 09:27
A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) kibővített Elnöksége 2017. május 23-ai ül...
Országos önkormányzati szövetségek szolidaritási nyilatkozata
2016. június 8., szerda 19:13
Az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Tanácsa (ÖNET) önkormányzati oldalát képviselő Elnökök T...
Belügyminisztérium hírei
Közlemény
2010. július 23., péntek 15:49
A belügyminiszter 2010. július 22-ei, a működésképtelen helyi önkormányzatok támogatásáról szóló ...
A megszűnt Önkormányzati Minisztérium archív hírei
Az önkormányzati rendszer átalakításáról, az önkormányzatokat ...
2010. június 28., hétfő 17:02
Az új kormány önkormányzatokat érintő elképzeléseiről esett szó az ETK Önkormányzati Klub legutób...
Kormányzati segítség a zempléni településeknek
2010. május 13., csütörtök 11:29
Dr. Pataki István, az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkára és dr. Hoffmann Imre, az Ország...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.